Βαφείο

mopp 0812 01 zauto paint jobpaint jobΣτο βαφείο μας με την πείρα σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε μπορούμε να δώσουμε στο αυτοκίνητο σας το χρώμα που επιθυμείτε όποιο κι αν είναι αυτό. Μπορεί να γίνει πλήρη βαφή σε όλο το αυτοκίνητο σας η τοπική βαφή μόνο στα σημεία που θα κρίνετε απαραίτητο. Ότι και αν αποφασίσετε μπορούμε να σας εγγυηθούμε ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα σε εξαιρετικά χαμηλές για εσάς τιμές.

   

Φανοποιείο

fanipoieioΕπισκευάζουμε κάθε τύπου ζημιάς από τροχαίο ατύχημα ακόμη και μικρά χτυπήματα όπως γρατζουνιές και βαθουλώματα. Μπορούμε να αλλάξουμε το χτυπημένο κομμάτι του αμαξώματος σας ή μπορούμε να το διορθώσουμε χωρίς να χρειαστεί να βάφει ολόκληρο. Επίσης επισκευάζουμε και κολλάμε τα πλαστικά μέρη του αυτοκινήτου σας (π.χ. προφυλακτήρες).

   

Ασφάλειες Αυτοκινήτων

asfaleies volos Ασφάλειες Βόλος Στηριζόμενοι στην βαθιά γνώση του αντικείμενου και της μεγάλης εμπειρίας μας μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία σε κάθε είδους υπόθεση που θα μας ανατεθεί.

Δείτε τη νέα μας ιστοσελίδα Ασφάλειες Βόλος
   

Πραγματογνώμονας

rok3Στηριζόμενοι στην βαθιά γνώση του αντικείμενου και της μεγάλης εμπειρίας μας μπορούμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία σε κάθε είδους υπόθεση που θα μας ανατεθεί.
   

Βρείτε μας

googlemaps

Επισκευή γρατζουνιών

ImageΓρήγορα - Οικονομικά

Επισκευάζουμε τοπικά τις γρατζουνιές χωρίς να απαιτείται ολικό βάψιμο. Έτσι πετυχαίνουμε χαμηλή τιμή και γρήγορη επισκευή